Grup Vaske Statik Rrethor Vitra Origin
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Grup Vaske Statik Rrethor Vitra Origin

Available:Në gjëndje
39,000 Lek
Image
Secure

Grup Vaske Statik Rrethor Vitra Origin 

 • Nuk ka presion minimal, nuk ka nevojë për kalibrim
 • Kokë metalike anti-calc dhe vetë-kalibruese e certifikuar Aenor
 • Niveli i sigurisë C2, maksimumi 50°C
 • Dush dore Dream 1F dhe zorrë dushi Silver 170 cm

Informacione teknike

Marka:

VITRA

Origjina:

TURQI

Materiali i jashtëm:

Metal krom i bardhe

Perfshihet kokë dushi:

Po

Kodi:           

VI-A4268136

Buton sigurie (50'):

PO

Termostat:

PO

Lidhja me rrjetin:

1/2"

Rregullues lartësisë:

PO

Garancia:

5 VJET

 

Përmasat

Gjatësia (në cm):

110 cm

Gjerësia (në cm):

110 cm

Grup Vaske Statik Rrethor Vitra Origin 

 • Nuk ka presion minimal, nuk ka nevojë për kalibrim
 • Kokë metalike anti-calc dhe vetë-kalibruese e certifikuar Aenor
 • Niveli i sigurisë C2, maksimumi 50°C
 • Dush dore Dream 1F dhe zorrë dushi Silver 170 cm

Informacione teknike

Marka:

VITRA

Origjina:

TURQI

Materiali i jashtëm:

Metal krom i bardhe

Perfshihet kokë dushi:

Po

Kodi:           

VI-A4268136

Buton sigurie (50'):

PO

Termostat:

PO

Lidhja me rrjetin:

1/2"

Rregullues lartësisë:

PO

Garancia:

5 VJET

 

Përmasat

Gjatësia (në cm):

110 cm

Gjerësia (në cm):

110 cm