Grup Vaske & Dushi Enter Plus GRB
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-28%
Grup Vaske & Dushi Enter Plus GRB
Grup Vaske & Dushi Enter Plus GRB

Grup Vaske & Dushi Enter Plus GRB

Available:Out of Stock
10,300 Lek 14,400 Lek
Secure
Grup Vaske & Dushi Enter Plus 35236350 GRB
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Familja

 E PLUS

Kodi

 35236350 

Perfshihet pileta

 Jo

Perfshihen tubat fleksibel

 Po

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Buton ndalimi 

 38'

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet

Grup Vaske & Dushi Enter Plus 35236350 GRB
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Familja

 E PLUS

Kodi

 35236350 

Perfshihet pileta

 Jo

Perfshihen tubat fleksibel

 Po

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Buton ndalimi 

 38'

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet