Grup Vaske & Dushi Eco Prime GRB
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-29%
Grup Vaske & Dushi Eco Prime GRB
Grup Vaske & Dushi Eco Prime GRB

Grup Vaske & Dushi Eco Prime GRB

Available:Out of Stock
5,300 Lek 7,500 Lek
Secure
Rubinet mikser për dush 15225150/15228150
Grup Vaske e Dushi Prime Ecological GRB
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanje

Seria

 15225150/15228150

Materiali I jashtem

 Metal i kromuar

Ngjyra

 E kromuar

Gjatesia e tubit fleksibel

 -

Numri I funksioneve te dushit

 1

Perfshihet tubi I dushit

 Po

Gjatesia e tubit te dushit

 170 cm

Perfshihet mbajtese koke dushi

 Po

Lidhja me rrjetin

 G1/2

Garancia

 5 vjet

 

Permasat

Gjatesia

 20.5 cm

Gjeresia

 18 cm

Lartesia

 8 cm

Rubinet mikser për dush 15225150/15228150
Grup Vaske e Dushi Prime Ecological GRB
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanje

Seria

 15225150/15228150

Materiali I jashtem

 Metal i kromuar

Ngjyra

 E kromuar

Gjatesia e tubit fleksibel

 -

Numri I funksioneve te dushit

 1

Perfshihet tubi I dushit

 Po

Gjatesia e tubit te dushit

 170 cm

Perfshihet mbajtese koke dushi

 Po

Lidhja me rrjetin

 G1/2

Garancia

 5 vjet

 

Permasat

Gjatesia

 20.5 cm

Gjeresia

 18 cm

Lartesia

 8 cm