Grup Lavamani Kety GRB
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-61%
Grup Lavamani Kety GRB

Grup Lavamani Kety GRB

Available:Out of Stock
1,490 Lek 3,900 Lek
Secure

Grup Lavamani Kety GRB 2251046000

 • Grup lavamani nga marka e mirënjohur GRB 
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.
 • Grup Lavamani Kety GRB e lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë e ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka:

GRB

Origjina:

Spanja

Kodi:

GRBK-2251046000

Vrima e rekomanduar për instalim

-

Lartesia ne aerator:

35 mm

Perfshihet pileta:

-

Perfshihen tubat fleksibel

-

Lidhja me rrjetin:

3/8"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

 EN ISO 3822

Garancia:

 5 vjet


Përmasat

Gjeresia (ne cm):

8.5 cm

Grup Lavamani Kety GRB 2251046000

 • Grup lavamani nga marka e mirënjohur GRB 
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.
 • Grup Lavamani Kety GRB e lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë e ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka:

GRB

Origjina:

Spanja

Kodi:

GRBK-2251046000

Vrima e rekomanduar për instalim

-

Lartesia ne aerator:

35 mm

Perfshihet pileta:

-

Perfshihen tubat fleksibel

-

Lidhja me rrjetin:

3/8"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

 EN ISO 3822

Garancia:

 5 vjet


Përmasat

Gjeresia (ne cm):

8.5 cm