Grup lavamani Kala GRB
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Grup lavamani Kala GRB

Available:Out of Stock
19,500 Lek
Secure

Grup lavamani Kala GRB 

 • Grup lavamani nga marka e mirënjohur GRB
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • Grup lavamani Kala GRB I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt e Grup lavamani Kala GRB në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

 

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Familja

 Kala

Kodi

 911800

Perfshihet pileta

 Jo

Perfshihen tubat fleksibel

 Po

Lidhja me rrjetin

 3/8"

Lartesia mbi aerator

 105 mm

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

 12.9 cm

Lartesia

 16.2 cm

Diametri

 5 cm

Grup lavamani Kala GRB 

 • Grup lavamani nga marka e mirënjohur GRB
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • Grup lavamani Kala GRB I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt e Grup lavamani Kala GRB në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

 

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Familja

 Kala

Kodi

 911800

Perfshihet pileta

 Jo

Perfshihen tubat fleksibel

 Po

Lidhja me rrjetin

 3/8"

Lartesia mbi aerator

 105 mm

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

 12.9 cm

Lartesia

 16.2 cm

Diametri

 5 cm