Grup Dushi Vitra Mixer
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Grup Dushi Vitra Mixer

Available:Në gjëndje
9,500 Lek
Image
Secure
Grup Dushi Vitra Mixer  A42751EXP
 • Grup dushi/Vaske Vitra
 • Rubinetat nuk preken nga bakteret dhe nuk ndryshken me kalimin e kohës
 • Të gjithë rubinetat VitrA janë testuar për rezistencën e sipërfaqes ndaj ndikimeve të jashtme, për cilësinë e ndërtimit

Informacione teknike

 

 

Marka:

Vitra

Origjina:

Turqi

Seria:

Win-S

Kodi:

VI-A42751EXP

Materiali i jashtëm:

Metal i kromuar

Ngjyra:

E kromuar

Montimi:

Ne mur

Gjatësia e tubit fleksibël:

-

Numri i funksioneve të dushit:

-

Përfshihet tubi i dushit:

-

Gjatësia e tubit të dushit:

-

Përfshihet mbajtëse koke dushi:

-

Lidhja me rrjetin:

G1/2"

Garancia:

10 vjet

 

Përmasat

Gjatësia (në cm):

120  cm

Gjerësia (në cm):

120 cm

  Grup Dushi Vitra Mixer  A42751EXP
  • Grup dushi/Vaske Vitra
  • Rubinetat nuk preken nga bakteret dhe nuk ndryshken me kalimin e kohës
  • Të gjithë rubinetat VitrA janë testuar për rezistencën e sipërfaqes ndaj ndikimeve të jashtme, për cilësinë e ndërtimit

  Informacione teknike

   

   

  Marka:

  Vitra

  Origjina:

  Turqi

  Seria:

  Win-S

  Kodi:

  VI-A42751EXP

  Materiali i jashtëm:

  Metal i kromuar

  Ngjyra:

  E kromuar

  Montimi:

  Ne mur

  Gjatësia e tubit fleksibël:

  -

  Numri i funksioneve të dushit:

  -

  Përfshihet tubi i dushit:

  -

  Gjatësia e tubit të dushit:

  -

  Përfshihet mbajtëse koke dushi:

  -

  Lidhja me rrjetin:

  G1/2"

  Garancia:

  10 vjet

   

  Përmasat

  Gjatësia (në cm):

  120  cm

  Gjerësia (në cm):

  120 cm