Grup Bide Cromato Sapzzolato Vitra Origin
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Grup Bide Cromato Sapzzolato Vitra Origin

Available:Në gjëndje
26,000 Lek
Image
Secure

Grup Bide Cromato Sapzzolato Vitra Origin 

 • Grup Bide Cromato Sapzzolato Vitra Origin 
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione teknike

Marka:

VITRA

Origjina:

Turqi

Kodi:

VI-A4255934

Perfshihet pileta:

Po

Perfshihen tubat fleksibël:

Po

Lidhja me rrjetin:

3/8"

Materiali :

Krom , Qeramike

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

EN ISO 3822

Garancia:

10 vjet


Përmasat

Gjatësia (në cm):

 9 cm

Lartësia (në cm):

 14.2 cm

Grup Bide Cromato Sapzzolato Vitra Origin 

 • Grup Bide Cromato Sapzzolato Vitra Origin 
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione teknike

Marka:

VITRA

Origjina:

Turqi

Kodi:

VI-A4255934

Perfshihet pileta:

Po

Perfshihen tubat fleksibël:

Po

Lidhja me rrjetin:

3/8"

Materiali :

Krom , Qeramike

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

EN ISO 3822

Garancia:

10 vjet


Përmasat

Gjatësia (në cm):

 9 cm

Lartësia (në cm):

 14.2 cm