GRBPK-15325150 GRB Eco Prime Grup Pjate Dushi Ch
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-30%
GRBPK-15325150 GRB Eco Prime Grup Pjate Dushi Ch
GRBPK-15325150 GRB Eco Prime Grup Pjate Dushi Ch

GRBPK-15325150 GRB Eco Prime Grup Pjate Dushi Ch

Available:Out of Stock
4,440 Lek 6,400 Lek
Secure
Grup pjate dushi nga marka e mirënjohur GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proçeset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombëtarisht.
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.


Informacione teknike
Marka: GRB

Instalimi:  Montim në mur
Materiali: Metal i kromuar
Vendndodhja: Tualet
Lloji i grykës: Spraj me tërheqje të zgjatur

Grup pjate dushi nga marka e mirënjohur GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proçeset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombëtarisht.
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.


Informacione teknike
Marka: GRB

Instalimi:  Montim në mur
Materiali: Metal i kromuar
Vendndodhja: Tualet
Lloji i grykës: Spraj me tërheqje të zgjatur