GRBEPL-35819350 GRB Enter Plus Grup Lavapjate 940500 Chr
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-21%
GRBEPL-35819350 GRB Enter Plus Grup Lavapjate 940500 Chr
GRBEPL-35819350 GRB Enter Plus Grup Lavapjate 940500 Chr

GRBEPL-35819350 GRB Enter Plus Grup Lavapjate 940500 Chr

Available:Out of Stock
7,000 Lek 8,900 Lek
Secure
Grup lavapjate e markës së mirënjohur GRB
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar

Informacione teknike
Marka: GRB
Materiali: Metal i kromuar

Lartësia 207 mm në aerator
Me sistem 90° GRB për të parandaluar goditjen në mur
Rekomandohet të vendosni dorezën në anën e djathtë
Grykë rrotulluese
Kufizimi i rrjedhjes 9 l/min
Koka e "hapjes së klikimeve" me 2 faza në 60%
Hapja e ujit të ftohtë në pozicionin e mesëm

Grup lavapjate e markës së mirënjohur GRB
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar

Informacione teknike
Marka: GRB
Materiali: Metal i kromuar

Lartësia 207 mm në aerator
Me sistem 90° GRB për të parandaluar goditjen në mur
Rekomandohet të vendosni dorezën në anën e djathtë
Grykë rrotulluese
Kufizimi i rrjedhjes 9 l/min
Koka e "hapjes së klikimeve" me 2 faza në 60%
Hapja e ujit të ftohtë në pozicionin e mesëm