GRBEP-905500 GRB Enter Plus Grup Vaske Dushi Chr
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-28%
GRBEP-905500 GRB Enter Plus Grup Vaske Dushi Chr

GRBEP-905500 GRB Enter Plus Grup Vaske Dushi Chr

Available:Në gjëndje
8,710 Lek 12,200 Lek
Image
Secure
Grup vaske dushi e markës GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.


Informacione teknike
Marka: GRB
Materiali: Metal i kromuar
Vendi i prodhimit: Spanjë
Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës EN ISO 3822
Lloji: Rubinet i banjës
Lloji i montimit: Mur i jashtëm
Lloji i rubinetit: Me një levë
Grup vaske dushi e markës GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.


Informacione teknike
Marka: GRB
Materiali: Metal i kromuar
Vendi i prodhimit: Spanjë
Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës EN ISO 3822
Lloji: Rubinet i banjës
Lloji i montimit: Mur i jashtëm
Lloji i rubinetit: Me një levë