Abazhur Eglo 89823 Milea
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Abazhur Eglo 89823 Milea

Available:Në gjëndje
19,900 Lek
Image
Secure

Abazhur Eglo 89823 i koleksionit Milea. Një abazhur i thjeshtë, i bukur dhe cilësor. I duhuri për tu vendosur në sallonet e shtëpive apo dhe në ambiente të tjera. Me një pamje teje të thjeshtë por shumë të bukur dhe me një ndriçim i cili do tju falë qetësinë që ju keni dëshiruar gjithmonë . I formuar nga çeliku në ngjyrë gri hiri ose kromi e bën këtë abazhur të veçantë dhe të duhurin për ju.

Përmasat

 • Lartësia (në mm) 1100
 • Diametri (në mm) 635

 

Informacione teknike

 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë IP20
 • Klasa e sigurisë 1
 • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
 • Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
 • Numri i llambave dhe fuqia 5X40W

Abazhur Eglo 89823 i koleksionit Milea. Një abazhur i thjeshtë, i bukur dhe cilësor. I duhuri për tu vendosur në sallonet e shtëpive apo dhe në ambiente të tjera. Me një pamje teje të thjeshtë por shumë të bukur dhe me një ndriçim i cili do tju falë qetësinë që ju keni dëshiruar gjithmonë . I formuar nga çeliku në ngjyrë gri hiri ose kromi e bën këtë abazhur të veçantë dhe të duhurin për ju.

Përmasat

 • Lartësia (në mm) 1100
 • Diametri (në mm) 635

 

Informacione teknike

 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë IP20
 • Klasa e sigurisë 1
 • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
 • Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
 • Numri i llambave dhe fuqia 5X40W